Mi az a teljes spektrumú kannabisz olaj?

kannabisz olaj

A kannabisz olajok rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek, ennek köszönhetően számos típusuk beszerezhető, melyek között mindenképp érdemes megemlítenünk a teljes spektrumú olajokat.

Ezek jobb megismerése érdekében mostani cikkünkben arról ejtünk pár szót, hogy mi az a teljes spektrumú kannabisz olaj és miért lehet jó megoldás a számunkra.

A teljes spektrumú kannabisz olaj összetevői

A kannabisz olajat a kannabisz növényből nyerik ki, úgy, hogy az tartalmazza az összes hasznos molekulát. Összetevői között megtalálhatjuk a flavonoidokat, terpéneket, kannabinoidokat, valamint számos nyomelemet és vitamint. Ezek együtt elengedhetetlenek ahhoz, hogy kifejthesse hatását egy teljes spektrumú kannabisz olaj.

A molekulák között számos olyan van, amely kifejezetten fokozhatja a kannabinoidok hatását, de olyanok is megtalálhatók, amelyek kiegészítő hatást eredményeznek.

A terpének azok az összetevői a kannabisz olajnak, amelyek felelősek az illatért. Emiatt találkozhatunk olyan fajtákkal, amelyek gyümölcsösebb, édesebb illatot adnak, valamint olyanokkal is, amelyek egy inkább fenyőhöz hasonlítanak. A terpének felelnek még a kannabisz olaj testre kifejtett hatásáért is.

A flavonoidok is megtalálhatók a teljes spektrumú kannabisz olajok esetében. Számos pozitív hatásuk van, ráadásul alkotó molekulái fellelhetők számos zöldségben és gyümölcsben is.

A teljes spektrumú kannabisz olaj előnyei

Egy teljes spektrumú kannabisz olajnak számos olyan előnye van, amellyel a szimpla CBD-izolátumok nem rendelkeznek. A www.myhempstore.eu oldalon többféle teljes spektrumú termék is megtalálható, így érdemes kicsit olvasgatni a termékleírásokat, hogy tisztább képet kapjunk.

A főbb előnyök között azonban megtalálhatók, hogy az ilyen termékek rendkívül nagy mennyiségű CBD-vel rendelkeznek, illetve a törvényileg megengedett szintnél kevesebb, vagy sok esetben akár semennyi THC-t sem tartalmaznak.

Ez a cikk kizárólag a tájékoztatást szolgálja, és nem számít orvosi tanácsnak. Egészségügyi probléma esetén mindenképpen szakorvoshoz kell fordulni!

Ajánlott cikkek