Phoo Magazin | Impresszum
Phoo Magazine - Budapest based visual storytelling magazine - Kortárs Fotográfiai Magazin
Phoo Magazin, Phoo, Phootographers, Kortárs Fotográfiai Magazin, Visual Storytelling, Professional photography, magazine, phoo.hu, hungarian, budapest, kálló péter, visual, vizuális, fotóesszé, sorozat, igényes tartalom, fotózás, hasselblad, leica, nikon, szabadidő, tartalom szolgáltatás, fekete-fehér, színes, kodak, fotóriport, like, facebook, twitter, ingyenes, okos, képírás, képíró, magyar, fényképezés, VII magazin, new york times, lens culture, visual culture, vizuális kultúra, vizuális kommunikáció, BKF, MOME, muosz, kiemelkedő, minőség,
18859
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_non_responsive
KORTÁRS FOTOGRÁFIAI MAGAZIN
 
A minket körbevevő világot képekkel definiáljuk. Mondandónkat képekkel közöljük, érzéseinket vizuálisan illusztráljuk, egyszerű üzeneteinkben a szöveg helyét átveszi a kép. A fotográfusok ennek a világnak az irodalmárai, költői. Történeteik vizuális novellák, melyek megelevenednek az “olvasó” előtt. A világ problémáit, saját érzéseiket, a magukon átszűrt valóságot képeikkel adják vissza. Nyelvi eszközeik helyét vizuális eszköztárak váltják fel, a szöveg mellérendelt szerepet kap a látvány mellett.
 
A Phoo Magazin a vizuális történetmesélők, képírók magazinja. Ismeretterjesztő, világkép tágító folyóirat. Olvasói nem csak fotósok, hanem a vizuális világ iránt nyitott olvasók, akik tudják, hogy a képi nyelv egy olyan egyetemes kifejezési forma, melyet a legnagyobb átfedéssel ért meg földünkön a legtöbb ember. Egy híd, mely átvezet területi, kultúrális, nyelvi határokon. 
 
A Phoo hasábjain az igényes látvány és a gondolatébresztő történet az elsődleges. A fotográfiát nem korlátozzuk technikai vívmányok felvonultatásának keretei közé, hanem ennél fontosabb dologra koncentrálunk, arra, amire az eszköz való. A mondanivalóra. 
Olvasóink korunk legfrissebb problémáira való vizuális reflektálást kapnak, a klasszikus, múlt idéző értékekkel együtt. Egyszerre szerepelnek korunk fiatal fotográfusai, publicistái, tudományos életben tevékenykedő gondolkodói a klasszikus fotográfia hőskorából származó alkotókkal. 
A Phoo egy budapesti központú vizuális magazin gondolkodó emberek számára. Naprakész, formálja a véleményed. A vizualitás nyelvén tesz fel kérdéseket, válaszokat ad korunk problémáira és nem áll meg a fotográfia határainál.

Phootográfusok

team_image
Baia Mare - Románia
Hajdú Tamás
team_image
Budapest
Kurucz Árpád
team_image
Budapest
Marosi Viktor
team_image
Budapest
Hölvényi Kristóf
team_image
New York
Dobay Eszter
team_image
Budapest
Varga Benedek
team_image
művészeti író
Miltényi Tibor

Könyvei:1994 - Progresszív-fotó, 1996 - Kaposi Tamás, 1998 - Papp Gergely, 2006 - Isten technikusai, 2007 - A Semmi költészete, 2009 - Az Esszenciális-Forma, 2010 - Esztétikai esszék

team_image
Szerkesztő, újságíró
Kiss András

Kulturális és közéleti újságíró, író. Budapest témájú anyagai evidencia értékűek. A Phoo Magazin mellett jelenleg az origo.hu munkatársa

team_image
Videószerkesztő
Szitás Attila

Szabadúszó videószerkesztő, a progresszív ötletek patrónusa. Munkái széles skálát rajzolnak ki a trailerek, short filmek, videoklipek által.

BEÉRKEZŐ KÜLSŐS ANYAGOK

Amennyiben úgy érzed, hogy kiolthatalan közlésvágyad és munkáid minősége a magazin hasábjaira illő módon köszönhetne vissza, úgy az info<kukac>phoo.hu címre várjuk ötleteidet.

Fontos, hogy kizárólag dropbox, vagy weboldalra, közösségi oldalakra feltöltött képek linkjét van módunkban átnézni. Semmilyen esetben se csatolj képet! Wetransfer és egyéb nagyfájl küldő szolgáltatáson keresztül küldött anyagot sincs módunkban feldolgozni.

A magazin szerkesztőbizottsága fenntarja a döntés és a beérkezett anyagot szerkesztésének a jogát a Phoo Magazin elvei szerint.

Legyél Te is a csapat tagja!

Az alábbi pozíciókba várjuk jelentkezéseteket önéletrajzzal, motivációs levéllel, mely néhány kötetlen szó magadról, hogy miért akarsz nálunk dolgozni.

  • újságíró
  • angol fordító
  • irodavezető
  • gyakornok

 

PHOO+ Amennyiben úgy érzed, hogy a fotóid minősége megüti a Phoo Magazin színvonalát, az alábbi email címre küldj egy bemutatkozást önéletrajzzal, pontos téma leírással. Képet ne csatolj, hanem küldj linket!

Amit kínálunk:

Egy szabadgondolkodású, innovatív médium tagja lehetsz, részt vehetsz olyan alkotófolyamatokban, amiről eddig álmodni sem mertél! Kötetlen és kreatív munkakör. Amennyiben jó fej vagy versenyképes fizetés!

 

Ide várjuk a jelentkezésed!

info <kukac> phoo.hu

Innovatív gondolkodás mód0
Smart Media Publishing, Social Media, Lapkiadás0
Digitális fotográfia0
Analóg technika0
Vizuális kultúra és szöveges tartalom szolgáltatás0
LOCATION

1027 Budapest, Horvát utca

PHONE

+36 70 4297459

PHONE 2

+36 30 7776405

E-MAIL

info@phoo.hu

Vedd fel velünk a kapcsolatot!