Phoo Magazin | Hattyúk tava
Ha Oroszországra gondolunk nem feltétlenül a legkifinomultabb dolgok jutnak az eszünkbe. Pedig Moszkva a balett őshazája. Most a moszkvai operaház épülete, a Bolshoi Theatre kell életre, vizuálisan az egyik legkreatívabb balett előadás keretén belül, a Hattyúk tava egy igen speciális feldolgozásában. A fehér és a fekete hattyút a gyönyörű Maya Plisetskaya, minden idők leghíresebb orosz balerinája játsza, aki 1925-ben született és sajnos tavaly, 2015-ben távozott az élők sorából.
bolshoi, mozgókép, videó, phoo magazin
24228
post-template-default,single,single-post,postid-24228,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_non_responsive

Hattyúk tava

Ha Oroszországra gondolunk nem feltétlenül a legkifinomultabb dolgok jutnak az eszünkbe. Pedig Moszkva a balett őshazája. Most a moszkvai operaház épülete, a Bolshoi Theatre kell életre, vizuálisan az egyik legkreatívabb balett előadás keretén belül, a Hattyúk tava egy igen speciális feldolgozásában. A fehér és a fekete hattyút a gyönyörű Maya Plisetskaya, minden idők leghíresebb orosz balerinája játsza, aki 1925-ben született és sajnos tavaly, 2015-ben távozott az élők sorából.