Phoo Magazin | THROUGH THE WALL
Nem csak bennünket érint menekült áradat, vagy a migráns kérdés. Attól függ milyen oldalról kommunikáljuk. Az USA déli határán, Mexikóból naponta érkeznek bevándorlók, akik valahogy átjutnak a falon. Tim Nackashi, Through the wall című hat perces kisfilmje nagyon érdekes szemszögből mutatja be ezt a kérdést. Olyan kérdéseket vet fel egy apáról, akit visszatoloncoltak Mexikóba, közben felesége és két éves fia nem hivatalosan az államokban maradt, melyek más szemszögből minket is érintenek. Természetesen az apa szeretne a családjával lenni. Az utat látjuk, és nagyon tárgyilagosan a viszonyokat, ami fogadja a "visszaútján". Egyébként Tim Nackashi nevét érdemes megjegyezni annak, aki szórakozás gyanánt szívesen választja az internetes videókat. Mi is fogunk tőle még anyagokat közölni.
Tim Nackashi, phoo magazin, shortfilm, rövidfilm, visual storytelling, történetmesélés, dokumentum, mexikó, menekültek, bevándorlás
23936
post-template-default,single,single-post,postid-23936,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_non_responsive

THROUGH THE WALL

Nem csak bennünket érint menekült áradat, vagy a migráns kérdés. Attól függ milyen oldalról kommunikáljuk. Az USA déli határán, Mexikóból naponta érkeznek bevándorlók, akik valahogy átjutnak a falon. Tim Nackashi, Through the wall című hat perces kisfilmje nagyon érdekes szemszögből mutatja be ezt a kérdést. Olyan kérdéseket vet fel egy apáról, akit visszatoloncoltak Mexikóba, közben felesége és két éves fia nem hivatalosan az államokban maradt, melyek más szemszögből minket is érintenek.  Természetesen az apa szeretne a családjával lenni. Az utat látjuk, és nagyon tárgyilagosan a viszonyokat, ami fogadja a “visszaútján”.

Egyébként Tim Nackashi nevét érdemes megjegyezni annak, aki szórakozás gyanánt szívesen választja az internetes videókat. Mi is fogunk tőle még anyagokat közölni.