Phoo Magazin | Hipstamatic Budapestről
Phoo Magazine - Budapest based visual storytelling magazine - Kortárs Fotográfiai Magazin
Phoo Magazin, Phoo, Phootographers, Kortárs Fotográfiai Magazin, Visual Storytelling, Professional photography, magazine, phoo.hu, hungarian, budapest, kálló péter, visual, vizuális, fotóesszé, sorozat, igényes tartalom, fotózás, hasselblad, leica, nikon, szabadidő, tartalom szolgáltatás, fekete-fehér, színes, kodak, fotóriport, like, facebook, twitter, ingyenes, okos, képírás, képíró, magyar, fényképezés, VII magazin, new york times, lens culture, visual culture, vizuális kultúra, vizuális kommunikáció, BKF, MOME, muosz, kiemelkedő, minőség,
22392
post-template-default,single,single-post,postid-22392,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_non_responsive

Hipstamatic Budapestről

#jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 

Ezekből az apróságokból derül ki, hogy divatos hely lett Budapest a hipszter fotósok számára is. A Hipstamatic tegnap bejelentette új csomagját, melyet Budapestről nevezett el. #Budapesthipstapak néven letöltheted az alkalmazásból 0,99 euróért.  Az új  Tilda filmnek és a Murray objektívnek kombinációit ajánlják Budapesten járó iphone fotósaiknak. A Tilda film kapott egy kis fényerősséget és egy hajszálnyival több textúrát, a Murray lencse pedig melegebb színeket kölcsönöz a képeknek. A Hipstamatic csapat tagjai nem titkoltan az atomvagány Wes Anderson féle Budapest Grand Hotel filmből kapták az ihletet az új camera gear elkészítéséhez, a kiegészítők pedig stílusosan Bill Murrayről és Tilda Swantonról lettek elnevezve.

A minta fotók budapesti helyszíneket mutatnak be. Lábjegyzetként megjegyezve, érdekes, hogy egy külföldi hogyan látja a várost és hogyan mutatja be azt! A parlament köztudottan minden külföldi számára egy csoda, de elgondolkodtató, hogy a Deák téri épület miért kapott kiemelkedő szerepet: mert stílusában illik a filterhez vagy az alkotónak valamilyen kötődése van hozzá?

Untitled-1

A bejelentés után néhány nappal egyből találtak egy hibát is a csomagban, a Murray lencse és a vakuzás körül voltak gondok, amit az új csomagban már javítottak.

Te egyébként használsz Hipstamatic-ot vagy csak simán az Instagram appot? vagy egyiket sem és gyűlölöd az egész mobilfotózás körüli hülyeséget?